MEST POPULÄRA

Laga din iPhone själv?

Om du är praktiskt lagd, är det inte svårt.

Hos oss kan du köpa de flesta reservdelar du behöver för att laga din trasiga iPhone. Det finns gott om guider på internet.
Vi rekommenderar att du kollar in ifixit.com som har bra guider för hur du enklast lagar din iPhone själv.

Gå till reservdelar

Varför Telefy?

 

Vi har funnits i över 6 år och har många nöjda kunder som vi lagat och reparerat iPhone åt. Vi byter trasigt glas på iPhone och lämnar 6 månader garanti. När du låter oss reparera din iPhone kan du vara säker på att få ett bra resultat. Jämför gärna vad det kostar att reparera iPhone hos oss mot våra konkurrenter. Hos oss ingår alltid expresservice utan extra kostnad. Att reparera iPhone genom att skicka in med posten tar endast 2-3 arbetsdagar från inskick tills din reparerade iPhone är tillbaka hos dig.

Köpa begagnad iPhone

Vi har ett brett utbud av begagnade mobiler motsvarande många av de allra mest efterfrågade modellerna och det framgår alltid vilket skick de är i. Detta gör att du redan innan du väljer att köpa kan se till att du får en telefon som på ett estetiskt sätt motsvarar dina förväntningar. När det gäller mobilernas funktion så kompromissar vi aldrig, och du kan alltid vara säker på att få en begagnad mobiltelefon som på alla tekniska och praktiska sätt motsvarar en nyköpt. Vi tummar inte heller på dina rättigheter som konsument, vilket innebär att du kan vara lika trygg med ditt köp hos oss som om du väljer ett nyköp från en återförsäljare.

Kika på vårt utbud, alltid minst 6 månaders GARANTI samt alla telefonerna är testade utförligt!

Begagnade iPhones

Reparera iPhone utan krångel

 

Vi på Telefy.se har specialiserat oss på att reparera iPhone med trasiga skärmar samt laga iPhone med övriga hårdvaru-skador. Vi lagar även trasiga iPad och iPad mini samt smartphones från Samsung, Huawei och Xiaomi.
Vi har vår serviceverkstad belägen i Eslöv, Östergatan 9A.

Vi kan laga de vanligaste skadorna på mindre än en timme!
Behöver du laga din trasiga iPhone riktigt snabbt behöver du inte boka en tid.
Vid DROP IN får du din trasiga skärm eller ditt batteri utbytt rekordsnabbt.

iPhone-reparationer