Vårt mål är att upprätthålla en kontinuerlig utveckling för folk som ger oss deras tillit utan att debitera merpris. Företagsnamnet påtänktes genom att vi ville vara lätta att kännas igen, samtidigt som vi ville ge ett seriöst intryck med definitionen (”Telephone For You”).

Konceptet bygger på att vi, under hela samarbetet kommer att hålla våra kunder ”up to date” genom nya produkter, effektivisering och målinriktad utveckling. Därför finner vi att det är ytterst viktigt att vi får möjligheten till ert första förtroende, då vi faktiskt finns här för er. Ni som kunder, kommer alltid att kunna känna en personlig uppföljning från våra medarbetare.

Hos oss kommer ni att vara i trygga händer, och detta kallar vi för en äkta affärsrelaterad fokusering, som vi önskar skall bringa en nöjd helhetskänsla hos er som våra framtidiga samarbetspartners.

Så låt oss få möjligheten till er första kontakt. Med enbart ett samtal bort, så kan du ta reda på vad 5 minuter kan göra i framtidsbesparingar för er.