Reparera er telefon och ge den nytt liv

Reparera er telefon och ge den nytt liv

Även om det inte finns några helt och hållet tillförlitliga siffror gällande hur många som överraskas av skador på sina mobiltelefoner till följd av olyckor, så är det uppskattningsvis en tredjedel av alla mobilägare som någon gång kommer att få uppleva att en telefon går sönder för att man tappar den. I dessa fall så är det oftast skärmen eller höljet som tar smällen och ibland helt enkelt spricker. Mennågra problem som är desto mer vanliga än regelrätta olyckor är faktiskt regelbundet slitage eller oväntade hårdvaruproblem.

Trots att modern elektronik ofta framstår som evighetsprodukter så kommer de att slitas med tiden. Ofta får man uppleva detta den hårda vägen när man märker att det har blivit glapp i laddningskontakten, att pekskärmen inte längre reagerar som den ska eller när det plötsligt inte längre går att höja och sänka volymen på de fysiska knapparna. Väldigt många personer ser detta som slutet på telefonens livslängd, med följd att de helt enkelt köper en ny. Och kanske till och med slänger sin gamla utan att ens överväga möjligheten att reparera den eller begrunda värdet på en begagnad mobil. Därför föreslår vi verkligen att man tar sig en noggrann funderare över huruvida det inte är bättre att reparera sin mobiltelefon.

Bra för både plånbok och miljö

När man väljer att reparera sin mobiltelefon så kan man vara säker på att felet blir åtgärdat med följd att mobiltelefonen återfår sin gamla funktion. Eller sitt gamla utseende om det handlar om en rent estetisk åtgärd. Såväl ekonomiskt som miljömässigt är detta ett långsiktigt rationellt alternativ. Genom att minimera antalet elektroniska komponenter i soporna kan man i stor utsträckning minska den negativa miljömässiga inverkan som elektronik faktiskt har. Och genom att byta ut trasiga komponenter så gör man samtidigt sin egen plånbok en stor tjänst. Jämfört med att köpa en ny telefon så motsvarar en reparation ofta endast en bråkdel av kostnaden.

Ofta så kan mobiltelefonens funktionalitet även vara påverkad av dolda fel. Dessa upptäcks ibland inte alls, eller synliggörs bara ibland när telefonen periodvis krånglar. Vi kan i många fall reda ut denna sorts problem med hjälp av felsökning och eventuella nödvändiga åtgärder. Tack vare inskicksservice så spelar det ingen roll var i landet ni befinner dig. Kontakta oss för ett prisförslag så kan vi se till att er mobiltelefon får en så lång livslängd som möjligt. Det går så klart även att kontakta oss på plats så kan vi i vår butik ta en närmare titt på er mobiltelefon.

Vi har lång erfarenhet med att reparera ett stort antal modeller. Detta täcker allt i från att byta komponenter till att utföra detaljerad lödning på de känsliga kretskorten som döljer sig bakom telefonens hölje. Då även denna sorts arbete omfattas av våra förmånliga garantier så behöver ni aldrig vara oroliga över att resultatet inte ska bli som ni har tänkt er. Därför rekommenderar vi verkligen att ni överväger att reparera er mobiltelefon nästa gång ni märker att den inte fungerar så som ni minns att den ska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *