[rev_slider slider1]

Telefy ett företag du kan lita på
Vi har reparerat tusentals smartphones sedan start med nöjda och återkommande kunder, vi reparerar med noggrannhet och ger varje enhet den tid den behöver för att jobbet ska utföras korrekt. Oss kan ni lita på!

 

Snabb service
Vi är stolta över att kunna besvara din mail fråga inom 4 timmar (helgfria vardagar) samt att kunna erbjuda 1 timmes express service på 90% av våra servicetjänster direkt i butik på byten som lcd, glas batterier mm.

Har du skickat in din enhet så har vi som policy att skicka tillbaka nästföljande vardag.

90 Dagars garanti
Om du har problem med din reparation och täcks av 90 dagars garantin så kommer vi att prioritera ärendet så att du snabbt kan komma igång igen med din enhet.
Garantin gäller i även i vår butik för dig som har reparerat hos oss.

 

Personlig kundservice direkt
Hos oss behöver du inte vänta i långa telefonköer. Ring in till oss för att kolla upp status på din service order eller om du helt enkelt vill veta mer om våra tjänster.

 

Om något går fel?
Du som kund behöver aldrig oroa dig. Om din enhet mot förmodan skulle gå sönder under en reparation så ersätter vi dig med en likvärdig produkt. Det är vår policy.

 

[one_third][feature slug=”” id=”1726″ style=”style-1″ class_icon_font=”fa-truck” show_icon_font=”yes” title=”yes” excerpt=”no” content=”yes” ][/one_third][one_third][feature slug=”” id=”1745″ style=”style-1″ class_icon_font=”fa-briefcase” show_icon_font=”yes” title=”yes” excerpt=”no” content=”yes” ][/one_third][one_third_last][feature slug=”” id=”1746″ style=”style-1″ class_icon_font=”fa-clock-o” show_icon_font=”yes” title=”yes” excerpt=”no” content=”yes” ][/one_third_last]